divendres, 28 de febrer del 2014

SORTIDA TALLER DEL PA I CLUB GIMNÀSTIC VIC

Hola pares, mares i alumnes de 3r de primària. El dia 4 de març farem la sortida del taller del pa i el Club gimàstic Vic. Aquesta sortida és de tot el dia. Els alumnes hauran de portar:
  • esmorzar
  • dinar ( hi ha servei de picnic els alumnes que es queden a menjador)
  • beguda( cantimplora o botella de plàstic)
  • roba esportiva (mitjons de recanvi)
Marxarem de l'escola al matí i anirem a fer el taller del pa que està organitzat pel Centre de Recursos d'Osona, el Gremi de Flequers d'Osona i la Universitat de Vic. A l'escola estem treballant el tema de l'alimentació i els hàbits saludables i el Pa és un gran protagonista en la nostra dieta.

https://71466179-a-c9e90866-s-sites.googlegroups.com/a/xtec.cat/taller-nutricio/recursos/taller-pa3.jpg?attachauth=ANoY7cqDwUvs1rxP6EDYE8GzgqRoNwcIxlFqbTm7AvvThfiDiC8Idzp4Y-gA_untJfXO_JwIxNkmMUOSKbOvmKQ5xo36n2PniX3T_ttVQtFWnW5T7qQRsKEorISHGDLY1XEt7G-NT_OUWwq1S1BIo9bhkEU6idYy-F8bZKqlO-AAflMzM-LXphJDouGFh8fS6NVu00MrzcUHNtlVPrj3Rc-nKNhXdCxg-dnsMnhQwqAezroKUXCvmAY%3D&attredirects=0 

A la Tarda , després de molts dies de treball intents a classe, els alumnes anirem a visitar el Club Gimnàstic Vic.
Podrem posar en pràctica tots els exercicis i activitats que hem après en un gimnàs real, amb els aparells autèntics i amb monitors i monitores especialitzats amb el tema.
Així doncs haurem d'anar amb roba esportiva i portar una mitjons nets per accedir a la instal·lació.
 
 

2 comentaris: