dijous, 19 d’abril del 2012

SÓC LA PLUJA!

Bona tarda a tots els nens, nenes, mestres i pares dels alumnes de 3r sóc la pluja que havia de caure durant tot el dia d'avui, però ja ho veieu de moment ni gota. Això és perquè han vingut unes ventades del nord, sud, est o oest ja no sé ben bé d'on!! El cas és que hi hagut més estones de clarianes que de núvols. Perdoneu a les previsores de les vostres mestres perquè elles escoltaven el temps des de diumenge i una vegada més la previsió ha fallat!! Ja ho diuen els homes del temps la meteorologia és una ciència que estudia els fenomens de l'atmosfera i ells preveuen el que farà...Però no l'encerten gaire!!
De totes maneres sé que la sortida es farà el dia 3 de maig, espero que tingueu un bon dia amb sol i calor i podeu disfrutar del paisatge i del molí.

3 comentaris:

  1. Pluja d'abril,
    No és estrany que els homes i les dones del temps els agradin tant els canvis metereològics. Quines nuvolades tan imponents i canviants sobre La Plana! I ,al Lluçanès, en deu minuts núvols negres, vent, pluja i calamarsa...Sota la negror, el Pirineu nevat i el cel blau..Primavera!
    Teresa

    ResponElimina
  2. Els homes del tems un cop mes san atibucat.Ba ploura qua eram a natasió i no ba ploura duran el dia.

    ResponElimina
  3. Tindria que ver plugot el matí i a la tarda

    ResponElimina